«هنرپيشه‌ها خودشان زنگ مي‌زنند و من هم اجابت مي‌كنم»

       

 «هنرپيشه‌ها خودشان زنگ مي‌زنند و من هم اجابت مي‌كنم»

سايت سونی کارت بيست     شماره خبر : 2535    خوانده شده : 3906 مرتبه     انتشار : 12/2/1389    ساعت : 12:11


    در خبرها آمده بود که نشستی با حضور آقایان مهدي كوچك‎زاده، روح‎الله حسينيان، حميد رسايي، علي‎اصغر زارعي و اسماعيل كوثري، پنج تن از نمايندگان مردم تهران با اسفنديار رحيم مشايي، برگزار شده است.

به گزارش «تابناک» نکته جالب توجه در این نشست که حدود دو هفته پیش انجام شده، اين است که اشخاص نامبرده، هرچند از مدافعان شاخص دولت و شخص دکتر احمدی نژاد در مجلس شمرده مي‌شوند، ظاهرا برخی گلایه‌ها نسبت به رئیس دفتر رئیس‌جمهور، موجبات این نشست را فراهم آورده است.



بنا بر این گزارش، هفته‌نامه پنجره در گزارش ویژه خود در این باره آورده است: هر چند اخبار چندان موثقي از چهره‎هايي كه در اين نشست حضور داشتند، در رسانه‌ها مطرح نشده است، ولي مهدي كوچك‎زاده، نماينده مردم تهران و عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تأييد اين مطلب ‌كه تعداد پنج نفر از نمايندگان اصولگرا در جلسه‌اي خصوصي، مسائل خود را با رحيم مشايي طرح كرده‎اند، مي‌گويد نمي‌خواهد درباره محورهاي اين نشست با رسانه‌ها گفت‌وگو كند، چراكه به هيچ عنوان «مصلحت» نمي‌داند مباحث طرح شده به بیرون از اعضاي حاضر در اين نشست، راه یابد.

با وجود اين، به‎ نظر مي‌رسد، نشستي كه كاملا خصوصي و به تعبيري «محرمانه» با رحيم مشايي برگزار شده، دارای نكات مهمي بوده كه بايد تأثيرات آن را در آينده نزديك و به ویژه روابط دولت و برخی نمایندگان مجلس خواند.

خوش‌بيني کوثری

محمد اسماعيل كوثري، نماينده مردم تهران كه در جلسه ياد شده حضور داشته است، با وجود اكراه فراوان خود از بازگويي آن‌چه «از سر دلسوزي و رضاي خداوند» با مسئول دفتر محمود احمدي‎نژاد، رئيس‎جمهور دهم ايران در ميان گذاشته‎اند، مي‌گويد: «خوشبين هستيم كه مباحث طرح در اين جلسه، تأثيرگذار باشد، چون مباحثي كه طرح شد، بدون سر و صدا و جار و جنجال و بدون حضور نمايندگان رسانه‌ها مطرح شده است.»

اين نماينده نيز درباره گفت‌وگو با رسانه‌ها مي‌گويد: ما نمي‌خواهيم به هيچ عنوان موضوع به رسانه‌ها بكشد، چون موجب سوءاستفاده خواهد شد.

ماجرای هديه‌

از جمله مسائل ديگري كه گفته مي‌شود در ديدار نمايندگان با رحيم مشايي مطرح شده، ديدار وي و وجوهي است كه از سوي او به ‎عنوان كمك و وام به برخي هنرمندان، پرداخت شده است. پس از ديدار اسفنديار رحيم مشايي با هديه تهراني در خانه هنرمندان به بهانه برگزاري نمايشگاه عكس اين هنرپيشه، اخبار ديدار مرد چند شغله دولت با يكي ديگر از هنرپيشه‌هاي خانم سينما، چند روزي فضاي رسانه‌اي جامعه را تحت تأثير قرار داد.

با وجود اين، شنيده شده است رحيم مشايي در این نشست، به بيان اين‌كه كار وي در اختصاص مبالغ نقدي قابل توجه چند ده ميليوني به هديه تهراني، «پول دادن» و «كمك كردن» به هنرمندان نبوده، بلكه نوعي «سرمايه‎گذاري» تلقي مي‌شود و قرار است «تهراني»، وقتي «عكس‎هايش را فروخت، سودش را به ما بدهد»، موضوع را از حد و اندازه سخنان غير جدي، فراتر برده است.

البته وی در این نشست، درباره دیدار یکی دیگر از بازیگران زن جوان سینما گفته است: «اين هنرپيشه‌ها خودشان زنگ مي‌زنند و مي‌گويند بايد در ملاقات با شما، مشكلاتمان را مطرح كنيم و من هم اجابت مي‌كنم.»

با اين همه، ممكن است این نشست مشترك نشان از هديه‌اي پيش‎بيني نشدنی از این نمایندگان براي دولت باشد تا دست‌کم برای مدتی دیگر اثری از انتقاد نباشد.

ظاهرا كسي قانع نشد

البته يكي از نمايندگاني كه در اين ديدار حاضر بوده، با بيان مسائلي درباره موضوعات مطرح در نشست، در يك جمع خصوصي، اظهار كرده «ما درباره موضوعاتي كه نسبت به ايشان (مشايي) در جامعه مطرح مي‌شود، ديدار و گفت‌وگو كرديم و قرار نيست كسي از حضار، اين مسائل را به صحنه رسانه‌ها بكشاند.» با وجود اين، كساني كه در اين جمع خصوصي حاضر بوده‎اند، به دليل حساسيت‎هايي كه ممكن است هزينه جناح اصولگرا در دولت و مجلس را همراه با هم بالا ببرد، برخي مطالب مطرح در این نشست را به بيرون نشت داده‎اند.

با وجود اين، يكي از نمايندگان كه در این نشست، حضور داشته، در جمعي بيان داشته كه از آغاز قرار نبوده كسي قانع شود و يا طرف ديگر را قانع كند، تنها به ذكر اين موضوع بسنده كرده كه «مشايي» بايد چيزهايي را مي‌شنيد و براي برخي كارهاي خود توضيحاتي مي‌داد.

همه‎ چيز به وقت خود

برخي از چهره‌هاي حاضر در اين نشست، با اعلام اين‌كه نمي‌خواهند درباره موضوعات نشست با رسانه‌ها حرف بزنند، مي‌گويند هم‌اکنون دليلي براي گفت‌وگو با خبرنگاران درباره مشايي ندارند و بهتر است مردم صبر كنند تا توضيحات آن‎ها را به موقع خود بشنوند.

... و ختم کلام اینکه به نظر می‌رسد نمایندگان اصولگرای مجلس اعم از حامی دولت یا منتقد آن نباید وقت و انرژی خود صرف بررسی مواضعی کنند که از آغاز تا پایان آن، سراسر تناقض و انحراف آن نیز بر همه روشن است.