شهلا جاهد اعدام شد

       

 شهلا جاهد اعدام شد

سايت سونی کارت بيست     شماره خبر : 2774    خوانده شده : 6164 مرتبه     انتشار : 10/9/1389    ساعت : 11:39


    "شهلا جاهد" متهم به قتل لاله سحرخيزان، همسر ناصر محمدخاني ـ فوتباليست سابق ـ به دار مجازات آويخته شد.

به گزارش تابناک اين حكم پس از تاييد ديوان عالي كشور و موافقت رييس قوه‌ي قضاييه با استيذان، پس از گذشت حدود 8 سال از وقوع جنايت، ساعت 5 صبح روز چهارشنبه 10 آذرماه در محوطه داخلي زندان اوين به مرحله اجرا درآمد.

با توجه به تعيين وقت مجازات قصاص شهلا براي تاريخ 10 آذر ، صبح امروز قاضي شعبه اجرايي احكام و رحيمي رئيس روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه به همراه عبدالصمد خرمشاهي وكيل مدافع شهلا و خانواده لاله سحرخيزان در محوطه زندان اوين حضور پيدا كردند.

در اين ارتباط ابتدا به مدت 45 دقيقه ناصر محمدخاني و فرزندش عليرضا ، مادر لاله با يكديگر به گفتگو پرداختند و تلاش وكيل مدافع شهلا و نماينده قوه قضاييه و قاضي شعبه اجراي احكام براي جلب رضايت بي نتيجه ماند.


پس از بي نتيجه ماندن رضايت و اصرار مادر شهلا مبني بر اجراي حكم ، رحيمي نماينده قوه قضاييه كه از طرف آيت الله لاريجاني در زندان حضور پيدا كرده بود از شهلا خواست تا پيرو تماس هاي تلفني خود و اظهارات قبلي اش مبني بر اينكه قصد گفتن واقعيت هايي را دارد بيان كند كه شهلا عنوان كرد حرفي براي گفتن ندارد.

پس از اين گفتگو ها، شهلا كه هيچگاه تصور نمي كرد صبح امروز به دار مجارات آويخته شود به يكباره غرورش درهم شكست و به التماس و گريه و زاري افتاد تا شايد بتواند رضايت خانواده لاله را جلب كند. اما مادر لاله عنوان كرد: فرزندان لاله در اين 9 سال بي صبرانه در انتظار اجراي حكم بودند و تنها مرگ شهلا است كه مي تواند التيام بخش رنج ها و مرارات هاي آنها باشد.

پس از اين اظهارات و اصرار تلاش هاي هيئت صلح و سازش كه بار ديگر بي نتيجه باقي ماند ، شهلا پس از اذان صبح به دار آويخته شد كه حكم فوق را عليرضا فرزند بزرگ لاله اجرا كرد.

عبدالصمد خرمشاهي وكيل مدافع شهلا به خبرنگار جام جم گفت: من به سهم خويش از تلاش هاي آقاي رحيمي رئيس روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه كه تلاش بسياري را در جهت جلب رضايت انجام دادند تشكر مي كنم زيرا وي به نمايندگي از رئيس قوه قضاييه آمده بود تا در صورتيكه شهلا حرف تازه اي براي گفتن داشته باشد حكم را متوقف كرده و اين پرونده بار ديگر مورد بررسي قرار گيرد كه شهلا هيچ حرفي براي گفتن نداشت.

بطوريكه رحيمي عنوان مي كرد شهلا در تماس تلفني با وي، خود اصرار به تعيين تكليف و اجراي حكم را داشت.

پرونده ای با سیر طولانی
پرونده قتل لاله سحرخیزان، پرونده ای بود که در تاریخ قوه قشائیه بی سابقه است، چرا که روند قضایی این پرونده 8 سال به طول کشید، و بیش از 30 قاضی بر روی این پرونده کار کارشناسی انجام دادند.

با اینکه بارها حکم اعدام وی تایید شد اما بازهم با روش هایی این پرونده مورد بررسی مجدد قرار گفت.

در زمان ریاست آیت الله شاهرودی علی رغم اینکه دیوان عالی کشور حکم قصاص شهلا را تایید کرده بود اما بازهم رئیس قوه قضائیه دستور بررسی مجدد پرونده را صادر کرد.

در زمان آیت الله لاریجانی نیز با توجه به اینکه سیر تحقیقات پرونده تکمیل شده بود و اولیای دم حاضر به اعلام رضایت نبودند و خود شهلا جاهد نیز با گذشت 8 سال روزهای سختی را سپری می کرد، در نهایت حکم اعدام وی اجرا گردید.

در حاشيه

*شهلا پس از خروج از بخشي كه در آن نگهداري مي شد تصور نمي كرد حكم قصاصش اجرا شود.

*در مدت 45 دقيقه مذاكره ، او حتي به ناصر محمدخاني نگاه هم نكرد و كلمه اي با او حرف نزد.

*وقتي شهلا از جلب رضايت نااميد شد خود را به دست و پاي مادر لاله انداخت و با گريه و التماس از او خواستار رضايت شد اما مادر لاله عنوان كرد در اين 9 سال ما هيچ بي احترامي به شهلا نكرديم و براساس آموزه هاي ديني خود قصاص را حق خود مي دانيم.

*پس از قصاص شهلا و انجام معاينات از سوي پزشك و تاييد مرگ ، وي با يك دستگاه آمبولانس به سردخانه پزشكي قانوني منتقل شد.

حكم قصاص با چوبه‌ي دار در حضور قاضي "عصمت‌الله جابري" داديار اجراي احكام دادسراي امور جنايي تهران پس از طي تشريفات قانوني، توسط اولياي دم لاله سحرخيزان اجرا شد.