طرح جاسوسی آمريكا در کشورهای جهان چگونه به دست سوری ها لو رفت؟

       

  طرح جاسوسی آمريكا در کشورهای جهان چگونه به دست سوری ها لو رفت؟

سايت سونی کارت بيست     شماره خبر : 3013    خوانده شده : 4342 مرتبه     انتشار : 19/5/1390    ساعت : 14:16


    يك پايگاه خبری صهيونيستی، بتازگی از بزرگترين طرح امنيتی ـ نظامی آمريكا خبر داده كه از بيش از 10 سال قبل عليه سوريه و براندازی دولت اين كشور طراحی شده بود که اجرای اين طرح مختص به سوريه نيست و ...
دولت سوریه در عملیاتی پیچیده، با کشف یکی از پیشرفته‌ترین نقشه‌های نظامی ـ جاسوسی آمریکا، یکی از شبکه‌های مخوف اطلاعاتی این کشور در منطقه را منهدم کرده است به‌گونه‌ای که اکنون روسیه و چین، دست به دامن سوری‌ها برای دریافت اطلاعات این شبکه شده‌اند.

یك پایگاه خبری صهیونیستی، بتازگی از بزرگترین طرح امنیتی ـ نظامی آمریكا خبر داده كه از بیش از 10 سال قبل علیه سوریه و براندازی دولت این كشور طراحی شده بود که اجرای این طرح مختص به سوریه نیست و اجرای آن در بسیاری از كشورهای دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

بر اساس جزئیات این گزارش كه از سوی یك منبع ارشد امنیتی فاش شده است، ماجرا از این قرار است که سوری‌ها موفق شده‌اند عملیات پیچیده آمریکا علیه این کشور موسوم به عملیات "نیلوفر آبی" را كشف كرده و ضربات جبران ناپذیری به آمریكایی‌ها وارد كنند.

بر این اساس بعد از افشای شكست این طرح آمریكا پیامی به فرماندهی عملیات در سوریه ارسال كرد كه به این عملیات پایان دهد و جاسوسان را از این كشور خارج كند اما با جواب عناصر اطلاعاتی سوریه مواجه شد كه می‌گفتند عملیات به پایان رسیده است.

كشف این عملیات كه با خشم مقامات كاخ سفید همراه شده، مشكلات زیادی برای آمریكایی‌ها ایجاد كرد، با قرار گرفتن پیشرفته‌ترین دستگاه‌های ارتباطی جاسوسی آمریكا در دست سوری‌ها، هزاران جاسوس آمریكا در سراسر جهان تهدید شدند، از سوی دیگر گفته می‌شود كه سوری‌ها گزارش‌هایی را به ایران فرستاده‌اند كه منجر به بازداشت 30 جاسوسی آمریكایی در ایران طی یك مرحله شده است.

همچنین یك سامانه تلفن همراه محرمانه در لبنان كه برای جاسوسی علیه سوریه طراحی شده بود، نیز كشف شده و یك جاسوس آمریكا در روسیه نیز به همین ترتیب شناسایی شد.

این گزارش می‌افزاید كه به علت قدرت سوریه در انهدام این سامانه بود كه روسیه و چین در شورای امنیت به دفاع از این كشور پرداختند تا بتوانند به یكی از این دستگاه‌ها دست یافته و اطلاعات موجود در آن را تحلیل كنند. این در حالی است كه آمریكا نیز پیشنهادهای زیادی را به مقامات سوری داده‌اند تا بر اساس سیاست هویچ و چماق این دستگاه‌ها را از دست سوری‌ها بگیرند، البته سوری‌ها به خوبی به ارزش واقعی این سامانه واقف هستند.

این مقاله در ادامه به تشریح این عملیات پرداخته و می‌نویسد كه این عملیات با نام نیلوفر آبی از سال 1999 و با هدف براندازی نظام سوریه و تقسیم آن به چند كشور كوچك و ایجاد جنگ طایفه‌ای در آن آغاز شده است، بر این اساس رسانه‌هایی كه برای اجرای این طرح انتخاب شده و به دوستی با سوریه قبل از اجرای آن مأمور شده‌اند، الجزیره، الجدید و روزنامه الاخبار هستند، رویترز، العربیه، بردی اورینت، بی بی سی و سی ان ان نیز در این عرصه به رسانه‌های فوق كمك می‌كنند.

كشورهای عضو ناتو از جمله تركیه و برخی كشورهای عربی نیز از اجرا كنندگان اصلی این برنامه هستند، هدف غیر مستقیم از این طرح تقسیم خاورمیانه بر اساس نقشه خاورمیانه جدید است و از سوی دیگر می‌خواهد كه تعداد مسلمانان در اطراف اسرائیل را تا حد ممكن كاهش داده و آنها را در موضع ضعف قرار دهد.

مراحل اجرایی عملیات

ایجاد جنگ طایفه‌ای در منطقه ساحل میان طایفه‌های سه‌گانه این منطقه به گونه‌ای كه مسیحیان را به سوی لبنان، سنی ها را به سوی حمص و حماه و حلب بكشاند تا دولت علوی‌ها را در این منطقه ایجاد كنند. ایجاد عملیات مسلحانه در این منطقه و قتل تعدادی از این افراد به بهانه‌ها و شعارهای دینی قیام علوی‌ها علیه اقلیت سنی در سوریه را آغاز كرده و آنها را از منطقه الساحل خارج كنند.
در مرحله دوم امارتی اسلامی در حمص و حماة كه احتمالاً تا دمشق امتداد می یابد، تشكیل می شود و بر این اساس با ادامه كشتارهای دینی و عملیات تروریستی اقلیت‌های مسیحی به لبنان و اقلیت‌های سنی به ساحل می روند.

مرحله بعدی این عملیات آغاز تشكیل امارت مستقل اسلامی در "درعا"ست، در این مرحله نیز بخشی از ساكنان درعا را به سوی اردن سوق می‌دهند تا در آینده، این كشور نیز بر اساس طرحی بزرگتر هدف طرح تشكیل دولت دروزی‌ها قرار بگیرد و در ادامه جنگ میان دو دولت ایجاد شود.

جنگ‌افروزی میان این دولت‌های كوچك باعث می‌شود تا اسرائیل به عنوان تنها دولت دموكراتیك در میان آنها باقی بماند، بر این اساس باقی فلسطینی‌های ساكن اسرائیل كوچ داده می شوند تا اسرائیل خود را دولت یهودی در فسطین اشغالی بنامد.

توسعه این تقسیم كه شامل اردن و عراق و لبنان نیز می‌شود، می تواند اردن و لبنان را به جایگاهی برای اسكان آوارگان فلسطینی تبدیل كند و آنها را نیز بر اساس تنوع طایفه‌ای خود به كشورهای كوچكی تبدیل نماید.

این طرح می‌خواهد مسلمانان را در اطراف اسرائیل كاهش داده و تعداد مبارزان آنها را به كمتر از سه میلیون نفر برساند تا در آینده‌ی نزدیك و حداقل در 50 سال آینده آنها نتوانند تغییرات اساسی در روند مردم شناسی این منطقه ایجاد كنند.

هدف قرار دادن علمای اهل تسنن و تبدیل كردن سنی‌ها به پیروان وهابیت از دیگر برنامه‌های این طرح گسترده است، آمریكا به این ترتیب می‌خواهد زمام قدرت سنی‌ها را به عربستان سعودی دهد و در این راستا ارتشی ‌از شیوخ را نیز برای انجام عملیات قتل و ترور ترتیب داده است، آمریكا می‌خواهد با تقسیم كردن این كشورها به دولت‌های كوچك اینگونه وانمود كند كه عربستان یگانه راه نجات آنها به شمار می‌رود.

این عملیات با اهدافی كه در بالا اشاره شده با مشاركت بیش از 5000 سوری آغاز شد كه علاوه بر اینها سه هزار فرد غیرسوری نیز در آن شركت داشتند، این افراد از راه‌های مختلف از جمله سفارتخانه‌های این كشور جذب شده و در این راستا سفارت آمریكا در اقدامی عجیب از سال 1999 میلادی به مدت دو سال به اعطای مجوز اقامت در آمریكا به اتباع سوری دست زد، آمریكا به این ترتیب موفق شد تا نیروهای خود را از میان افراد متقاضی اقامت در آمریكا جذب كند.

بر اساس این گزارش از سال 2004 میلادی، قطر نیز تعدادی مزدور از میان سوری ها جذب كرد؛ در لبنان و اردن و عربستان سعودی و امارات نیز تلاش مشابهی صورت گرفت تا تعداد كل مزدوران به پنج هزار نفر برسد، تعدادی از این افراد كسانی بودند كه به علت جرم‌های مختلف از جمله قاچاق از دست دستگاه قضایی سوریه فرار می‌كردند.

این عملیات با زیركی خاص و با ترویج شایعات در سوریه آغاز شد و به این ترتیب موفق شد تا مردم را به خیابان‌ها بكشاند، كنترل روند تظاهرات در سوریه از طریق انجام برخی ترورها و كشتار مردم و تجاوز‌های جنسی ادامه پیدا كرد و از طرف مقابل فتنه انگیزی میان ارتش و نیروهای امنیتی و مردم دیگر حربه‌ای بود كه دراین زمینه مورد استفاده قرار گرفت.

سخنرانی های فتنه انگیزانه برخی افراد وابسته به آمریكا و شعارهای آمریكا در مورد ضعیف شدن سوریه و احتمال سقوط این كشور بخش دیگری از این سناریو بود و رسانه‌های همراه با این طرح نیز به صورت مستمر عملكرد خود را در قبال اتفاقات سوریه به اجرا گذاشتند. در راستای تحت پوشش قرار دادن تمام اتفاقات سوریه این رسانه‌ها بیش از 15 هزار نفر را در تمام نقاط سوریه اجیر كرده بودند.

این عملیات را 18 كلید امنیتی اصلی آمریكایی در خاك سوریه اداره می كرده و افسران ارشدی از كشورهای عربی شامل امارات و اردن نیز در آن حضور داشتند، چند مستشار صهیونیست و تعداد دیگری از افسران عرب و اروپایی نیز در روند فرماندهی این عملیات شركت كرده بودند.

برای این عملیات چند شبكه ارتباطی از جمله ارتباط ثابت و تلفن همراه و ماهواره‌های صنعتی تدارك دیده شده بود و یكی از پیشرفته‌ترین شبكه‌های ارتباطی آمریكا نیز در این معركه حضور داشت، از طریق این سامانه بعد از شناسایی هر شبكه، خود به خود شبكه جدیدی ایجاد می‌شد و ادامه ارتباط را میسر می كرد.

بیش از 10 اتاق عملیات شامل بخش‌های رسانه‌ای، نظامی، ارتباطاتی، شایعه پراكنی، جنگ الكترونیك تشكیل شده بود كه در بیروت، اردن، دوحه و چند كشور اروپایی در این عملیات شركت داشتند و تعدادی از آنها در داخل تل‌آویو و برخی نیز در داخل كشتی‌ها در دریا مستقر شده بود.

در یكی از مراحل عملیات یكی از كلیدهای امنیتی، ناگهانی از سوریه به امارات رفت. وی به جای فرماندهی عملیات، باعث قطع ارتباط میان برخی از این كلیدهای اساسی شد، در پی این خلأ بر اساس طرحی كه برای انفجار در خطوط نفت شهر بانیاس و پالایشگاه و نیروگاه حرارتی آن طراحی شده بود؛ نیروهای امنیتی و الكترونیكی سوریه موفق شدن تا ارتباطات میان یك كشتی آلمانی و افراد محلی كه برای اجرای این عملیات انتخاب شده بودند را شناسایی كرده و با وارد شدن در خطوط تماس، افراد اجرایی را به كمین‌گاه نیروهای اطلاعاتی خود ببرند.

یك روز بعد از دستگیری این عده كه یك افسر ارشد اردنی و یك افسر جاسوسی اماراتی و یك منبع عالی رتبه موساد و تعدادی مشاور اسرائیلی در میان آنها بودند، تلویزیون سوریه اعترافات یكی از این افراد را منتشر كرد که خود را "وزیر دفاع امارت مستقل بانیاس" به حساب می‌آورد.

آمریكایی‌ها با درك خطر دستور توقف علیات و خروج از سوریه را صادر كردند، اما در این زمان ارتباط سازمان جاسوسی آمریكا با تمام كلیدهای امنیتی خود در سوریه قطع شد و از سوی سازمان اطلاعات سوریه این پیام برای آمریكا مخابره شد كه عملیات تمام شده است.

سوری ها در ادامه به تحلیل اطلاعات موجود دست زدند كه باعث لو رفتن 30 جاسوس آمریكا در ایران شد، بعد از آن كلینتون لحن خود را در قبال سوریه تغییر داده و گفت كه بشار اسد اصلاحاتی را انجام داده كه رئیس جمهور دیگری انجام نداده است. در همین راستا مذاكرات با سوریه نیز آغاز شد.


البته در زمانی كه آمریكایی‌ها با ایجاد درگیری و تظاهرات در حمص فكر می‌كردند كه یك سامانه ارتباط آنها در این شهر در امنیت قرار دارد و نیروهای امنیتی سوریه به درگیری‌ها مشغول هستند، عناصر امنیتی دمشق، در مكانی دیگر موفق شدند آخرین سامانه ارتباط آمریكا را نیز در این شهر شناسایی كرده و در آنجا تعدادی از سعودی‌های حاضر در این عملیات را نیز بازداشت كنند.

بر اساس اعترافات این منبع امنیتی تنها چهار نفر در این عملیات موفق به فرار شدند كه یكی از آنها به لبنان رفت و فرد دیگری از كلیدهای امنیتی نیز به امارات فرار كرد. در پی این حادثه، آمریكایی‌ها و صهیونیست‌ها اذعان كردند كه آنچه در سوریه روی داد، مصیبت اطلاعاتی دیگری بود كه دامنگیر آنها شد.

اکنون، دامنه این رسوایی برای آمریکایی ها به قدری گسترده شده که از ترس درز این سامانه و شبکه پیشرفته جاسوسی و افتادن آن به دست چین و روسیه و طبعاً ایران، دست به دامن "تهدید به جنگ علیه سوریه" شده است و باید منتظر ماند و دید آیا آمریکا جرأت عملیاتی کردن این تهدید را دارد