خودکشی صدا و سیما برای جلیلی

       

 خودکشی صدا و سیما برای جلیلی

سايت سونی کارت بيست     شماره خبر : 3927    خوانده شده : 4846 مرتبه     انتشار : 9/3/1392    ساعت : 11:20


    

در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تأمین شود. این را قانون اساسی می‌گوید. شورایی مرکب از نمایندگان رییس جمهور و رییس قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی (هر کدام دو نفر) نظارت بر این سازمان را بر عهده دارند تا خط مشی و ترتیب اداره سازمان و نظارت بر آن بر پایه قانون باشد.

اکنون بيژن نوباوه و سيد رمضان شجاعي كياسري به عنوان نمايندگان قوه مققنه، رئيسي و محمد جواد لاريجاني به عنوان نمايندگان قوه قضائيه و غلامحسين الهام و حميد بقايي نمايندگان قوه مجريه در شوراي نظارت هستند. حجت الاسلام و المسلمين رئيسي به عنوان رئيس شورا و آقايان بيژن نوباوه و سيد رمضان شجاعي كياسري به ترتيب به عنوان دبير و نايب رئيس شورا از سوي اعضا برگزیده شده‌اند.

اگر خطایی در رفتار انتخاباتی صدا و سیما هست، قاعدتا این جمع اکنون باید وظیفه قانونی خود بدانند که از آن جلوگیری کنند. خطاهایی که اگر چه چند سال است علیه آن موضع‌گیری می‌شود، انگار نه انگار که چه خسارات بسیاری به اعتماد مردم می‌زند.

ضرغامی در نشست خبری خود پس از مراسم قرعه کشی پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه یکی از شایبه‌های انتخابات 88 این بود که صداوسیما از نامزد خاصی حمایت می‌کند و حتی در روزهای آخر انتخابات وقت بیشتری به یکی از نامزدها داد، گفت: روال کنونی ما همان روال دوره گذشته انتخابات است. همان گونه که در آن هنگام موضع بی طرف داشتیم، این دوره هم همان روال بی طرفی را خواهیم داشت.

ضرغامی، بی طرفی رسانه ملی را نگاه مدیریت سازمان و رهبری معظم انقلاب دانسته بود که کاملا باید رعایت شود که بزرگترین ناظر آن، مردم هستند و اگر کوچکترین حرکتی در طرفداری از نامزدی ببینند، کاملا مشخص خواهد شد.

انتخابات ریاست جمهوری با هشت نامزد برگزار می‌شود؛ اما تصویر زیر نشان می‌دهد که بخشی از صدا و سیما، تنها وجود سه نامزد انتخابات را به رسمیت می‌شناسد و لابد انتظار دارد مردم رئیس جمهور خود را از بین آنها برگزینند.

برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید