مديران نادان با تفکراتي خطرناک

       
6:33:58 PM 26/6/1402

آخرين به روز رسانی :

پربيننده ترين خبرها

  چگونه با تجاوز جنسي مقابله کنیم ؟
  آدرس انتقال وجه کارت به کارت بانک هاي عضو شتاب از طریق اینترنت
  خیانت همسر از دوستی ساده تا سکس ممنوع
  سوء استفاده های جنسی از زنان در محيط های کاری ايران
  طنز علمي : باد شکم و احوالات پيچيده آن
  مناطق ديدني ايران + عکس
  تاثیر مصرف مواد مخدر شیشه در 10 ماه + عکس
  مادر با ما چه رفتاري دارد و ما با اون چه رفتاري داريم ( حتما بخونيد )
  چند نمونه خواندني و جالب از بحر طويل
  عکس روز : تصوير خانه خدا از داخل
  آیا امام زمان ( عج ) در مثلث برمودا یا جزیره خضرا ساکن هستند ؟ حتما بخوانید و بیشتر بدانیم
  هموطنان احمق ، دشمنان زيرک
  اسکناس دلار مملو از طرحهای شیطان پرستی و فراماسونی + عکس
  ليست فتواهاي احمق هائي به نام علماي وهابي
  متن کوتاه : خداي من ، لذتم مدام باد
  مجوز قتل فجيع این کودک در جیب کدام یک از ماست ؟؟؟ + عکس
  اینجا اوین است ساعت 4:30 صبح ، پاي چوبه دار
  علامه جعفری و جريان زیباترین دختر دنیا
  حکمت : دو باری که دل عزرائیل از مرگ کسی سوخت
  عزاداري خالص براي امام حسين و دوري از چاه انحرافات
  خطرات استفاده از کولر خودرو
  خطبه بدون نقطه حضرت حيدر کرار اميرالمومنين علی علیه السّلام
  زن فوق العاده زیبا و آتش کوره آهنگری
  تصوير روز : کربلاي حسيني
  آنچه بايد در مورد خريد یا اجاره يك خانه حتما بدانيد
  حقایقی شگفت آور در مورد نشستن !
  راز غرق شدن شناگران حرفه ای و آماتور در دریا
  سوژهاي جالب وطني يا همان فقط در ایران

 مديران نادان با تفکراتي خطرناک

شماره خبر : 2497    خوانده شده : 4335 مرتبه     انتشار : 15/1/1389    ساعت : 15:28


خوشبختانه این مدیران موفق اما کوته بين در بخش خصوصی فعال بودند و چنین دیدگاهی در بخش دولتی و قانون گذاری در کشور مهد فن آوری کامپیوترها يعني آمريکا وجود نداشت وگرنه فرض آنکه چنین دیدگاهی در مقام قانون گذاری و برنامه ریزی تا چه حد میتوانست رشد صنعت کامپیوتر و فن آوری اطلاعات را محدود کند دور از تصور نیست. اما در ايران اين کوته بينان در همه جا هستند حتي در پستهاي بالا .....

در سال ۱۹۴۹ کن اولسون موسس و مدیر DEC و از بزرگترین سازندگان کامپیوترهای Mainframe در اظهار نظری گفت که دلیلی برای اینکه بخواهیم کامپیوتری در هر خانه باشد وجود ندارد.برخی مدیران IBM نیز در دهه شصت میلادی چنین تفکری داشتند. چند دهه زمان لازم بود تا مشخص شود که پیش بینی و اظهار نظر برخی از مهمترین مدیران فن آوری چقدر اشتباه بوده است. خوشبختانه این مدیران در بخش خصوصی فعال بودند و چنین دیدگاهی در بخش دولتی و قانون گذاری در کشور مهد فن آوری کامپیوترها وجود نداشت وگرنه فرض آنکه چنین دیدگاهی در مقام قانون گذاری و برنامه ریزی تا چه حد میتوانست رشد صنعت کامپیوتر و فن آوری اطلاعات را محدود کند دور از تصور نیست. شرکتهای بزرگی تاوان این اشتباه مدیران خود را دادند مدیرانی که فکر می کردند بیش از این نیازی نیست و بنابراین علی رغم هوش و توان مدیریتی توان نگاه به آینده و چه بسا درک تغییرات زمان خود را نداشتند. به عنوان یک اصل میتوانیم بپذیریم که جمله «بیش از این نیازی نیست» یک جمله خطرناک برای هر سازمان یا واحد صنعتی، تولیدی و خدماتی است.

مدتی قبل محمد سلیمانی وزیر ارتباط و فناوری اطلاعات دولت احمدي نژاد در اظهار نظری سرعت اینترنت در ایران را کافی دانست، وی اعلام کرد که برای سرعتهای بالاتر از ۵۶ کیلوبیت حتی مشتری و خریدار هم وجود ندارد و پهنای باند ۱۲۸ کیلو بایت اکنون برای بسیاری از سازمانها بدون مشتری است وی در ادامه پهنای باند ۵۶ کیلوبیت برای مصارف و کاربران اینترنتی خانگی و دانشگاه ها و حتی برای دانلود کتاب های ۵۰۰ صفحه ای مناسب دانست.
این اظهار نظر شما را یاد جملات و اظهار نظرهایی که در ابتدای یادداشت به آن اشاره شد نمی اندازد؟ در واقع نه تنها بسیار شبیه است بلکه حتی برای شرایط کنونی نیز صادق نیست. شاید سرعت ۵۶ کیلوبیت برای دانلود کتابی فقط با ۵ صفحه مناسب باشد ولی مگر استفاده از اینترنت محدود به دانلود کتاب است؟ تمام کاربران خانگی نیاز به به روز رسانی سیستم عامل و نرم افزارهای خود دارند. سیستم عامل ویندوز پس از نصب نیاز به دانلود چندین مگابایت وصله های نرم افزاری جهت به روز رسانی و حل مشکلات امنیتی دارد.

چنین امری در مورد نرم افزارهای آنتی ویروس نیز وجود دارد و البته این به روز رسانی ها همواره ادامه دارد و وقتی صحبت از دانلود دهها مگابایت است پهنای باند پایین آنقدرها هم مناسب نیست. شاید دانلود دهها مگابایت حتی با سرعت ۵۶kb نیز امکان پذیر باشد اما اینکار چقدر زمان خواهد برد؟ سایتهای آموزشی بسیاری (از جمله سایتهای آموزشی مایکروسافت) برخی از موارد آموزشی خود را بصورت فیلم عرضه میکنند و این روند رو به گسترش است. آموزش الکترونیک نیز هر روز از متن صرف فاصله گرفته و به سمت چند رسانه ای می رود اینکه دانشجویان فیلمهای آموزشی را بصورت آنلاین ببینند و یا ارتباط تصویری برخط بین استاد و دانشجو برقرار باشد و برای عرضه با کیفیت و استفاده از این خدمات نیاز به سرعت بالاتری از ۵۶kb است. شاید برخی مقامهای دولتی ایران سرعت اینترنت بالا را عاملی برای گرایش کاربران به استفاده از سایتهای فیلم و موسیقی و یا استفاده از سرویسهای صوتی (VOIP ) بدانند و احتمالا دلیل محدودیت قانونی عرضه پهنای باند به کاربران خانگی نیز به همین دلیل باشد. اما حداقل میتوان گفت چنین محدودیتی شیوه درستی برای رسیدن به مقصود مورد نظر مسئولین نیست. استفاده از اینترنت پرسرعت یک امر ساختاری و یک نیاز برای ورود به عصر جدید فن آوری اطلاعات است. همانطور که میدانیم سرعت اینترنت در اکثر نقاط جهان و برای کاربران در حال افزایش است و عرضه خدمات شرکتها و سایتها نیز بر همین اساس در حال تغییر است و حتی سرویسهای ساده ای مثل خدمات ایمیل یاهو و گوگل در حال حرکت در این روند هستند و اگر امروز ما نیز به فکر توسعه و افزایش سرعت دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت پرسرعت نباشیم در آینده نزدیک شاهد کندی و عدم امکان استفاده از خدمات سایتها خواهیم بود و البته بایستی به اشکالات امنیتی به دلیل عدم به روز رسانی سیستم عامل و نرم افزارها و عدم دسترسی به فایلهای حجیم و یا فیلمهای آموزشی نیز اشاره کرد. عرصه فن آوری اطلاعات نشان داده است که تمام پیش بینی هایی که به نوعی آنرا محدود یا در مقطعی کافی دانسته اند اشتباه از کار درآمده است. اظهار نظر چند دهه قبل برخی از مدیران مطرح آی تی در عدم نیاز به کامپیوترهای خانگی با مقایسه با روزگاری که حتی در وسائل آشپزخانه و خودروها نیز کامپیوتر وجود دارد ساده لوحانه به نظر می رسد اجازه ندهیم در آینده ما را به خاطر اجرای سیاستهایی که شبیه همین جملات هستند تمسخر کنند.

------------------------------------

يکي از دوستان که در آمريکا زندگي ميکند ميگفت روزي در تلويزيون شاهد اين موضوع بودم که معاون رئيس جمهور وقت آمريکا در زمان جورج بوش در مجلس اين کشور از طرحي دفاع ميکرد که دولت مايل بود به انجام برسد و آن افزايش سرعت ، زيرساخت و ظرفيت اينترنت آمريکا بود..... از آن طرف نمايندگان مخالف ميگفتند که چه نيازي به اين کار هست و هم اکنون ظرفيت اينترنت آمريکا تا سي چهل سال آينده نيز کافي است (نکته : ظرفيت اينترنت يک دانشگاه يا شرکت معمولي ميزباني يا همان ديتاسنتر آمريکائي چندين برابر کل اينترنت ايران است ) اما معاون رئيس جمهور نظر جالبي داشت و آن اين بود که با اشاره به عکس پشت سر خودش که کتابخانه ملي آمريکا بود که شايد ميليون ها کتاب در آن باشد ميگفت ما بايد آنقدر توانمند باشيم که اگر لازم بود اطلاعات اين کتابخانه از اين طرف آمريکا به جاي ديگري از کشور منتقل شود اين کار در عرض چند ثانيه قابل انجام باشد ..... و حالا ديگر شما ميتوانيد سطح فکر دو مقام دولتي در دو کشور را درک کنيد و يکي از علتهاي فرار مغزها از يکي و پيشرفت تکنولوژي در ديگري را شايد بفهميد

علی شیرازی ، مدیر سایت بلاگفا
ماهنامه تحلیلگران عصر اطلاعات
( با ويرايش مجدد )


به سونی کارت بیست امتیاز گوگلی دهید :

 

نظرات کاربران :

 masoud : از اين به اصطلاح مديران کند ذهن و کج فهم و نافهم که توقع دارند دنيارا در حد شعور خود تنگ و کوچک کنند تا از اين طريق نقايصشان به چشم نيايدفراوان داريم.وضع را به گونه اي ميخواهند که خداي نکرده يک وقت لحظه اي خوش به حالمان نشود.براي هر کاري وقفه قرار دهند ايستادن در صف هاي آنچناني و انتظار و انتظار و انتظار.بگذريم.حالا دانلود بماند. براي باز شدن يک وب سايت چندين دقيقه بايد معطل بمانيم.کاري که در عرض 10 دقيقه بايد انجام گيرد گاه تا ساعتهاي يک روزمان را هدر ميدهد.بله وقت طلاست.اين مديران کيمياگراني هستند که از اصل بقاي ماده(بقاي خودشان)فرمولي معکوس ساخته اند که ارزش وقتمان را تنزل مي دهد.اينم البته روشي است براي بالا بردن سرانه مصرف اينترنت.به همين طريق ميشه کتابها رو يواش خوند و سرانه کتابخوني..

آرشيو ادامه اخبار

آخرين اخبار :

نام و نام خانوادگی :  
نظرات :

(حداکثر 700 کارکتر)

 
کارکتر تايپ شده :  
   

از تبليغات زير ديدن کنيد

اصفهان هاست ، ثبت و طراحی سايت

مظلومانه ، مداحی امام حسین ، قران ، سخنرانی ، اذان


Online User : 374

فروشگاه ساز

طراحی سایت

ثبت سایت

چراغ دفنی

چراغ دکوراتیو

طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان

ارسال خبر از طريق ياهو مسنجر

  @ Yahoo.com

       


طراحی سایت اصفهان هاست

طراحی فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت در اصفهان ، فروشگاه ساز ، طراحی سایت ارزان در اصفهان ، طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، امکانات فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت اصفهان ارزان ، قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ، طراحی سایت فروشگاه ، طراحی اختصاصی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان ، فروشگاه ساز فايل ، فروشگاه ساز فروش فایل ، نرم افزار فروشگاه ساز ، بهترین فروشگاه ساز ،فروشگاه ساز آنلاین ، ساخت سایت فروش کالا ، فروشگاه ساز حرفه ای ، فروشگاه ساز فارسی ، مقایسه فروشگاه ساز ، اسکریپت فروشگاه ساز فارسی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز اینترنتی ، فروشگاه ساز رایگان ، فروشگاه ساز دیجی کالا ، طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز فایل ، خرید سایت فروشگاهی آماده ، فروشگاه ساز اینترنتی ارزان ، فروش فروشگاه اینترنتی آماده ، خرید سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، شرکت طراحی سایت در اصفهان ، قیمت طراحی سایت اصفهان ، لیست شرکت های طراحی وب سایت در اصفهان ، سایت ساز اصفهان ،برنامه نویسی اصفهان ، طراحی وب اصفهان ، طراحی سایت شرکتی در اصفهان ، طراحی سایت خبری ، طراحی سایت خبرگزاری ، طراحی وب سایت خبری ، فروش سایت خبری ، امکانات سایت خبری ، طراحی پرتال خبری ، نمونه سایت خبری ، اصول طراحی سایت خبری ، پرتال خبرگزاری ، فونت فارسی ، جوک و لطیفه ، مداحی ، نوحه ، تاپ سایت تبلیغاتی رایگان ، طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، امکانات فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت اصفهان ارزان ، قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ، طراحی سایت فروشگاه ، طراحی اختصاصی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان ، فروشگاه ساز فايل ، فروشگاه ساز فروش فایل ، نرم افزار فروشگاه ساز ، بهترین فروشگاه ساز ،فروشگاه ساز آنلاین ، ساخت سایت فروش کالا ، فروشگاه ساز حرفه ای ، فروشگاه ساز فارسی ، مقایسه فروشگاه ساز ، اسکریپت فروشگاه ساز فارسی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز اینترنتی ، فروشگاه ساز رایگان ، فروشگاه ساز دیجی کالا ، طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت در اصفهان ، طراحی سایت ارزان در اصفهان ، فروشگاه ساز فایل ، خرید سایت فروشگاهی آماده ، فروشگاه ساز اینترنتی ارزان ، فروش فروشگاه اینترنتی آماده ، خرید سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، شرکت طراحی سایت در اصفهان ، قیمت طراحی سایت اصفهان ، لیست شرکت های طراحی وب سایت در اصفهان ، سایت ساز اصفهان ،برنامه نویسی اصفهان ، طراحی وب اصفهان ، طراحی سایت شرکتی در اصفهان ، طراحی سایت خبری ، طراحی سایت خبرگزاری ، طراحی وب سایت خبری ، فروش سایت خبری ، امکانات سایت خبری ، طراحی پرتال خبری ، نمونه سایت خبری ، اصول طراحی سایت خبری ، پرتال خبرگزاری ،