بلبشو در واردات دارو؛ نه وارد کنندگان مشخص هستند و نه داروهای وارد شده!

       
6:33:58 PM 26/6/1402

آخرين به روز رسانی :

پربيننده ترين خبرها

  چگونه با تجاوز جنسي مقابله کنیم ؟
  آدرس انتقال وجه کارت به کارت بانک هاي عضو شتاب از طریق اینترنت
  خیانت همسر از دوستی ساده تا سکس ممنوع
  سوء استفاده های جنسی از زنان در محيط های کاری ايران
  طنز علمي : باد شکم و احوالات پيچيده آن
  مناطق ديدني ايران + عکس
  تاثیر مصرف مواد مخدر شیشه در 10 ماه + عکس
  مادر با ما چه رفتاري دارد و ما با اون چه رفتاري داريم ( حتما بخونيد )
  چند نمونه خواندني و جالب از بحر طويل
  عکس روز : تصوير خانه خدا از داخل
  آیا امام زمان ( عج ) در مثلث برمودا یا جزیره خضرا ساکن هستند ؟ حتما بخوانید و بیشتر بدانیم
  هموطنان احمق ، دشمنان زيرک
  اسکناس دلار مملو از طرحهای شیطان پرستی و فراماسونی + عکس
  ليست فتواهاي احمق هائي به نام علماي وهابي
  متن کوتاه : خداي من ، لذتم مدام باد
  مجوز قتل فجيع این کودک در جیب کدام یک از ماست ؟؟؟ + عکس
  اینجا اوین است ساعت 4:30 صبح ، پاي چوبه دار
  علامه جعفری و جريان زیباترین دختر دنیا
  حکمت : دو باری که دل عزرائیل از مرگ کسی سوخت
  عزاداري خالص براي امام حسين و دوري از چاه انحرافات
  خطرات استفاده از کولر خودرو
  خطبه بدون نقطه حضرت حيدر کرار اميرالمومنين علی علیه السّلام
  زن فوق العاده زیبا و آتش کوره آهنگری
  تصوير روز : کربلاي حسيني
  آنچه بايد در مورد خريد یا اجاره يك خانه حتما بدانيد
  حقایقی شگفت آور در مورد نشستن !
  راز غرق شدن شناگران حرفه ای و آماتور در دریا
  سوژهاي جالب وطني يا همان فقط در ایران

 بلبشو در واردات دارو؛ نه وارد کنندگان مشخص هستند و نه داروهای وارد شده!

شماره خبر : 36972    خوانده شده : 6013 مرتبه     انتشار : 10/5/1392    ساعت : 10:56


معاون گمرک در یک امر نیکوکارانه و در اوج بی مسئولیتی وزارت بهداشت ، بانک مرکزی و واردکنندگان بی رحم دارو با زیر پا گذاشتن قوانین دست و پاگیر اداری و با مسئولیت خود 50 درصد از داروهای انبار شده در گمرک را بخاطر بیماران زجر کشیده آزاد کرد ، دست مریزاد انسان خوب

المانیتور در گزارشی از کمبود دارو در ایران به نقل از یک جوان مبتلا به ام‌اس نوشت: «... کسانی که نیازمند استفاده از داروهای ساخت غرب مانند اونکس و بتافرون (Avonex و Betaferon) هستند، با مشکلات بسیار جدی در خرید آنها مواجهند؛ قیمت بتافرون از 98 هزار تومان (حدود 40 دلار) به یک میلیون و ششصد هزار تومان (حدود 649 دلار) در هر بسته رسیده و حتی با این نرخ هم در هر داروخانه ای یافت نمی‌شود.»

به گزارش «تابناک»، هر چه برخی مسئولان در ماه های اخیر به تکذیب کمبود دارو در سطح کشور پرداخته اند، کافی است به اظهارات امروز چند مقام مرتبط با این ماجرا در روز جاری بنگریم تا هم به اقرار ایشان در کمبود دارو پی ببریم و هم دریابیم که ریشه حل این معضل نه در تحریم ها و مشکلات برون مرزی، که در نابسامانی و آشفتگی پدید آمده توسط مسئولان است و جالب اینکه هیچ کسی در راستای حل معضل کمکی صورت نداده تا اینکه بالاخره معاون گمرک در اقدامی نیکو اما در عین حال با عدول از مقررات نسبت به رفع آن اقدام کرده است.

بلبشو در واردات دارو؛ نه وارد کنندگان مشخص هستند و نه داروهای وارد شده!

این مهم زمانی آشکار شد که امروز، محمدرضا نادری، معاون گمرک ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری از صدور مجوز ترخیص 50 درصد از داروها و مواداولیه دارویی انباشت شده در گمرک فروگاه امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: اجازه این ترخیص با تعهد شخصی بنده و براساس توافق با وارد‌کنندگان در هفتم مرداد صادر شده است؛ با این حساب از مجموع 330 تن داروی انباشت شده در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) مجوز ترخیص 165 تن صادر شده است.

نه وارد کنندگان دارو مشخص هستند و نه تعهدات دولت و روند واردات دارو!او با اشاره به اینکه با ترخیص این میزان دارو مشکل کمبود دارو در بازار تا حدودی برطرف می‌شود، گفت: متاسفانه شرایط به گونه‌ای است که دارو در کشور وجود دارد اما به دلیل بروکراسی اداری حجم عظیمی دارو در گمرک‌ها انباشت شده و به دلیل مشکلات ارزی ترخیص نمی‌شوند.

نادری در پاسخ به این سوال که آیا صدور مجوز ترخیص این داروها حاصل توافق گمرک و وارد‌کنندگان بوده است؟، گفت: بنده با مسوولیت خودم این مجوز ترخیص را صادر کردم. البته این داروها مجوز وزارت بهداشت را هم دارند؛ قبلا دارو با تعهد وزارت بهداشت هم وارد کشور می‌شد اما متاسفانه وزارت بهداشت از چندی پیش تعهدی در این زمینه نمی‌دهد.

معاون گمرک در پاسخ به این سوال که آیا بانک مرکزی از صدور مجوز ترخیص دارو توسط گمرک رضایت دارد؟ گفت: خب بانک مرکزی راضی نباشد. چه مشکلی دارد؟ اینجا بحث بیمار است؛ بیماران صعب‌العلاجی که شدیدا نیازمند دارو هستند. متاسفانه در شرایطی که در تحریم بسر می‌بریم خودمان هم واردات دارو را تحریم کرده‌ایم که باید این مشکل هرچه زودتر حل شود.  

سخنان این مسئول نه تنها به مولفه های مهمی همچون خودتحریمی، شانه خالی کردن وزارت بهداشت از تعهدات، بروکراسی دست و پا گیر و ناکارآمد، عدم رضایت بانک مرکزی، تغییر نوع ارز مورد نیاز برای واردات دارو و مشکلات تبعی و ... اشاره دارد، حکم کیمیایی از صداقت را خواهد داشت که متاسفانه مدتی است رنگ باخته است چراکه اگر به سخنان مسئولان مختلف وزارت بهداشت در ماه های اخیر دقت کنیم، حتی اذعان به کمبود دارو در بازار نیز نخواهیم یافت.

معاون گمرک تا آنجا صادقانه مشکلات و موانع موجود در سر راه واردات دارو را برشمرده که حتی از عدول خود از قوانین نیز روی نتافته و تاکید کرده که با مسئولیت شخصی خود این اقدام را به انجام رسانده که اگر راهکار قانونی این بود، نیاز به قبول مسئولیت احساس نشده و لازم نبود که تلویحا تاکید شود که برای حل مشکل بیماران –و حتی خانواده بیماران- صعب العلاج، عدم رضایت بانک مرکزی اهمیت خود را از دست خواهد داد.

کافی است خود را به جای بیماران و خانواده رنج کشیده ایشان قرار دهیم تا بدانیم این جملات چگونه می‌تواند شرح حال دردی باشد که درمان آن از نان شب هم واجب تر است که نان را می‌شود نخورد و سنگ به شکم بست اما استفاده نکردن از دارو می‌تواند به حزن و اندوهی مادام العمر گره بخورد که گاه حتی با تاخیر در مصرف نیز بروز خواهد کرد.

اما فارغ از این سخنان، ماجرا زمانی دردناک تر می‌شود که با دقت در سخنان معاون گمرک درخواهیم یافت این مشکل موقتا حل شده و وارد کنندگان تنها یک ماه فرصت دارند تا اسناد ترخیص و گواهی بانک گشایش‌کننده‌ اعتبار خود را تحویل گمرک دهند.

چرا نه وارد کنندگان مشخص هستند، نه تعهدات و نه حتی داروهای انباشت شده؟!

این موضوع اشاره به مشکل بزرگی دارد که هرچند فعلا توسط گمرک نادیده گرفته شده است اما همیشگی نیست و ریشه در مسائل مختلفی دارد؛ نخست آنکه با تغییر ارز دارو از نوع مرجع به مبادلاتی، عملا هزینه های وارد کنندگان به دو برابر افزایش یافت تا برخی از ایشان قید ترخیص محموله وارد شده را بزنند چراکه می‌بایست به همان میزان سرمایه اولیه، سرمایه وارد کنند تا قادر به تسویه حساب با بانک های گشایش کننده اعتبار داشته و در نهایت موفق به ترخیص محصول خود شوند.

این در حالی است که مشکلات دیگری هم در این راه وجود دارد؛ مشکلاتی که ناصر ریاحی، رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو درباره آنها می‌گوید:  وزارت بهداشت از ما فهرستی از داروهای انباشت شده در گمرک و همچنین واردکنندگان این داروها را خواسته است که این فهرست شامل حدود 70 واردکننده عمده دارو می‌شود؛ براساس تعهداتی که قرار است واردکنندگان بدهند، آنها باید ظرف سه ماه بدهی خود را که شامل مابه‌التفاوت نرخ ارز مرجع با مبادله‌ای می‌شود، تسویه کنند.

از این سخنان این گونه بر می‌آید که وزارت بهداشت نه از فهرست داروهای انباشت شده باخبر است و نه فهرستی از وارد کنندگان دارو در اختیار دارد! به عبارت بهتر، در شرایطی که کمبود دارو به بحران سر ساییده و پا بر گلوی برخی بیماران و خانواده ایشان نهاده است، متولیان سلامت حتی نمی‌دانند که چه کسانی وارد کننده آب حیات بیماران هستند و این وارد کنندگان چه دارویی وارد کرده اند؛ با این تفاسیر، آیا می‌توان امید داشت که چنین متولیانی بتوانند از عهده وظایف خود برآیند؟

با چنین روند ناامید کننده‌ای، آیا دلخوش کردن به رفع کمبود دارو با قبول مسئولیت توسط یک مسئولِ نیکوکار، متکی بر بخت و اقبال نبوده و رمزگشایی از مشکلات رفته در حوزه درمان و دارو در ماه‌ها و حتی سالهای گذشته نیست؟

آیا اختلاف زمانیِ مهلت یک ماهه گمرک به وارد کنندگان برای ارائه اسناد ترخیص و تسویه حساب با بانک‌ها و مهلت سه ماه ای که اتحادیه وارد کنندگان دارو برای همین امر بیان می‌کند، حکایت از بلبشویی عظیم در این حوزه ندارد که امر ترخیص دارو به تشخیص شخصی یک مسئول را در آینده دچار تزلزل کرده و قادر است با توقف این روند، رشته حیاط بیماران را متزلزل تر از قبل کند؟ 


به سونی کارت بیست امتیاز گوگلی دهید :

 

نظرات کاربران :

آرشيو ادامه اخبار

آخرين اخبار :

نام و نام خانوادگی :  
نظرات :

(حداکثر 700 کارکتر)

 
کارکتر تايپ شده :  
   

از تبليغات زير ديدن کنيد

اصفهان هاست ، ثبت و طراحی سايت

مظلومانه ، مداحی امام حسین ، قران ، سخنرانی ، اذان


Online User : 279

فروشگاه ساز

طراحی سایت

ثبت سایت

چراغ دفنی

چراغ دکوراتیو

طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان

ارسال خبر از طريق ياهو مسنجر

  @ Yahoo.com

       


طراحی سایت اصفهان هاست

طراحی فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت در اصفهان ، فروشگاه ساز ، طراحی سایت ارزان در اصفهان ، طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، امکانات فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت اصفهان ارزان ، قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ، طراحی سایت فروشگاه ، طراحی اختصاصی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان ، فروشگاه ساز فايل ، فروشگاه ساز فروش فایل ، نرم افزار فروشگاه ساز ، بهترین فروشگاه ساز ،فروشگاه ساز آنلاین ، ساخت سایت فروش کالا ، فروشگاه ساز حرفه ای ، فروشگاه ساز فارسی ، مقایسه فروشگاه ساز ، اسکریپت فروشگاه ساز فارسی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز اینترنتی ، فروشگاه ساز رایگان ، فروشگاه ساز دیجی کالا ، طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز فایل ، خرید سایت فروشگاهی آماده ، فروشگاه ساز اینترنتی ارزان ، فروش فروشگاه اینترنتی آماده ، خرید سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، شرکت طراحی سایت در اصفهان ، قیمت طراحی سایت اصفهان ، لیست شرکت های طراحی وب سایت در اصفهان ، سایت ساز اصفهان ،برنامه نویسی اصفهان ، طراحی وب اصفهان ، طراحی سایت شرکتی در اصفهان ، طراحی سایت خبری ، طراحی سایت خبرگزاری ، طراحی وب سایت خبری ، فروش سایت خبری ، امکانات سایت خبری ، طراحی پرتال خبری ، نمونه سایت خبری ، اصول طراحی سایت خبری ، پرتال خبرگزاری ، فونت فارسی ، جوک و لطیفه ، مداحی ، نوحه ، تاپ سایت تبلیغاتی رایگان ، طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، امکانات فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت اصفهان ارزان ، قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ، طراحی سایت فروشگاه ، طراحی اختصاصی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان ، فروشگاه ساز فايل ، فروشگاه ساز فروش فایل ، نرم افزار فروشگاه ساز ، بهترین فروشگاه ساز ،فروشگاه ساز آنلاین ، ساخت سایت فروش کالا ، فروشگاه ساز حرفه ای ، فروشگاه ساز فارسی ، مقایسه فروشگاه ساز ، اسکریپت فروشگاه ساز فارسی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز اینترنتی ، فروشگاه ساز رایگان ، فروشگاه ساز دیجی کالا ، طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت در اصفهان ، طراحی سایت ارزان در اصفهان ، فروشگاه ساز فایل ، خرید سایت فروشگاهی آماده ، فروشگاه ساز اینترنتی ارزان ، فروش فروشگاه اینترنتی آماده ، خرید سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، شرکت طراحی سایت در اصفهان ، قیمت طراحی سایت اصفهان ، لیست شرکت های طراحی وب سایت در اصفهان ، سایت ساز اصفهان ،برنامه نویسی اصفهان ، طراحی وب اصفهان ، طراحی سایت شرکتی در اصفهان ، طراحی سایت خبری ، طراحی سایت خبرگزاری ، طراحی وب سایت خبری ، فروش سایت خبری ، امکانات سایت خبری ، طراحی پرتال خبری ، نمونه سایت خبری ، اصول طراحی سایت خبری ، پرتال خبرگزاری ،