نفت ایران فدای تقویت روپیه هند می‌شود!

       
6:33:58 PM 26/6/1402

آخرين به روز رسانی :

پربيننده ترين خبرها

  چگونه با تجاوز جنسي مقابله کنیم ؟
  آدرس انتقال وجه کارت به کارت بانک هاي عضو شتاب از طریق اینترنت
  خیانت همسر از دوستی ساده تا سکس ممنوع
  سوء استفاده های جنسی از زنان در محيط های کاری ايران
  طنز علمي : باد شکم و احوالات پيچيده آن
  مناطق ديدني ايران + عکس
  تاثیر مصرف مواد مخدر شیشه در 10 ماه + عکس
  مادر با ما چه رفتاري دارد و ما با اون چه رفتاري داريم ( حتما بخونيد )
  چند نمونه خواندني و جالب از بحر طويل
  عکس روز : تصوير خانه خدا از داخل
  آیا امام زمان ( عج ) در مثلث برمودا یا جزیره خضرا ساکن هستند ؟ حتما بخوانید و بیشتر بدانیم
  هموطنان احمق ، دشمنان زيرک
  اسکناس دلار مملو از طرحهای شیطان پرستی و فراماسونی + عکس
  ليست فتواهاي احمق هائي به نام علماي وهابي
  متن کوتاه : خداي من ، لذتم مدام باد
  مجوز قتل فجيع این کودک در جیب کدام یک از ماست ؟؟؟ + عکس
  اینجا اوین است ساعت 4:30 صبح ، پاي چوبه دار
  علامه جعفری و جريان زیباترین دختر دنیا
  حکمت : دو باری که دل عزرائیل از مرگ کسی سوخت
  عزاداري خالص براي امام حسين و دوري از چاه انحرافات
  خطرات استفاده از کولر خودرو
  خطبه بدون نقطه حضرت حيدر کرار اميرالمومنين علی علیه السّلام
  زن فوق العاده زیبا و آتش کوره آهنگری
  تصوير روز : کربلاي حسيني
  آنچه بايد در مورد خريد یا اجاره يك خانه حتما بدانيد
  حقایقی شگفت آور در مورد نشستن !
  راز غرق شدن شناگران حرفه ای و آماتور در دریا
  سوژهاي جالب وطني يا همان فقط در ایران

 نفت ایران فدای تقویت روپیه هند می‌شود!

شماره خبر : 55985    خوانده شده : 5536 مرتبه     انتشار : 11/6/1392    ساعت : 07:20


تحريم های ایران که نفس اقتصاد را بریده و بی تدبیری و سهل انگاری مسئولان سیاسی و اقتصادی که باعث شده شاخص فلاکت از آستانه تحمل ملی عبور کند در آینده باعث خواهد شد ما در پای میز مذاکره دیگر حتی نای چانه زدن هم نداشته باشیم

متأسفانه گاهی بدون توجه به ابعاد اصلی یک جریان، آنچنان پیرامون آن تبلیغات‌ راه می‌اندازیم که بعدها خود از این رفتار پشیمان و شرمنده می‌شویم. داستان از این قرار است که نفت ما چه تأثیری بر ارزش یک ارز خارجی دارد؛ تأثیری که خود ما در قیل و قال تحریم به شدت از آن غافل شده‌ایم.

به گزارش «تابناک»، از آغاز شروع تحریم‌ علیه کشور تا هنگامی که ‌دایره تحریم به اندازه‌ای تنگ شد که تها‌تر کالا با نفت در حکم ‌یکی از مهم‌ترین راه‌های بازگشت پول نفت به کشور مطرح شد، داستان، فراز و فرود زیادی دارد. 

تشدید فشار غرب و آمریکا بر مشتریان نفت ایران، منجر به آن شد که بسیاری از این مشتریان ـ که بیشتر آسیایی نیز بودند ـ مجبور به کاهش واردات نفت شوند، اما این کاهش برای برخی از این مشتریان زیاد طول نکشید و دوباره روند افزایشی واردات نفت از ایران توسط این کشور‌ها از سر گرفته شد؛ هند یکی از این مشتریان خوب نفتی ماست! 

این کشور از جمله کشورهایی است که از آغاز تحریم، کاهش صادرات را در دستور کار قرار داد، ولی پس از مدتی با صدور بیمه نفت‌کش از سوی ایران به روند واردات نفت ادامه داد. زمانی که بحث تها‌تر کالا با نفت پیش آمد، هند در کنار چین، یکی از مشتاقان ‌چنین تجارت سودآوری بود (!) و امروز... . 

در این باره باید گفت که وزیر نفت هند در نامه‌ای ‌به نخست وزیر این کشور ‌نوشته است‌: ‌واردات ۱۱ میلیون تن نفت دیگر از ایران در سال مالی ۲۰۱۳ ـ ۲۰۱۴ به جلوگیری از خروج ۸ میلیارد و ۴۷۰ میلیون دلار ارز (با احتساب قیمت ۱۰۵ دلار برای هر بشکه نفت) خواهد انجامید. 

وی در این نامه تأکید کرد‌ که جلوگیری از خروج ارز از کشور برای افزایش ارزش روپیه لازم است! 

بر پایه گزارش رویترز، پیشنهاد مویلی بر تمایل هند به افزایش واردات نفت از ایران برای تقویت واحد پولی روپیه است که در ماه گذشته بیشترین سقوط ماهانه را در هجده سال گذشته تجربه کرد. 

چرا؟ دلیل آن روشن است. نفت صادراتی ایران به هند به دلیل تحریم، منجر به خروج دلار از این کشور نمی‌شود، بلکه هند کالاهای تولیدی خود را به آسانی به ایران صادر و همچنان پالایشگاه‌های خود را با نفت ایران تغذیه می‌کند؛ یعنی سود دو سره از تجارت با ایران!

جالب‌ترین وجه قضیه در این ‌است که رسانه‌های داخلی و خبرگزاری‌های ما، این خبر را به گونه‌ای بازتاب می‌دهند که گویا بیانگر یک موفقیت بزرگ برای ایران در مهار تحریم است؛ در جایی که در نامه وزیر نفت هند به نخست وزیر، اساسا نه ایران موضوعیت دارد و نه تحریم ایران، بلکه نفت ایران تنها وسیله‌ای برای حفظ ارزش روپیه و تقویت صنایع تولیدی پتروشیمی هند است، که خود موضوع اصلی است! 

اما ‌شاید گفته شود که ایران چاره‌ای جز واردات کالا از هند به دلیل تحریم ندارد. بگذارید نگاهی به یک خبر که امروز بر خروجی رسانه‌های هندی قرار گرفته، بیندازیم: 

بنا بر توافق میان مقامات ایالت تریپورای هند و ایران در ماه‌های آینده، هند ماهانه دست‌کم ده هزار تن چای ارتدوکس به ایران صادر خواهد کرد؛ این در حالی است که هر کیلوگرم چای ارتدوکس هند برای صدور به ایران ۴۶۰ روپیه قیمت‌گذاری شده است. 

اصلا به این موضوع نیندیشید که ایران، خود یکی از مطرح‌ترین تولید کنندگان چای در جهان است و خود این کالا را با کیفیتی بر‌تر به دیگر نقاط جهان صادر می‌کند و این که پول چایکاران را دولت پرداخت نکرده؛ نه این‌ها موضوعات پیش پا افتاده‌ای است! 

در عوض بیایید ‌محاسبه سرانگشتی بکنیم. هر کیلو چای وارداتی هند ۴۶۰ روپیه قیمت‌‌گذاری شده ‌که تقریبا برابر با ۲۷۰۰۰ تومان خواهد بود. هر بشکه نفت صادراتی ایران به هند تقریبا به شکل میانگین برابر با ۱۰۵ دلار است که برابر می‌شود با ۳۲۵ هزار تومان برای هر بشکه؛ یعنی در ازای هر بشکه نفت صادراتی به هند می‌توان تقریبا برابر با ۱۲ کیلو چای از هند وارد کرد. 

میزان صادرات نفت ایران به هند تنها در ماه گذشته برابر با آمار منتشره البته غیر رسمی برابر با ۳۵ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز بوده ‌که برابر با ۱۰۶ هزار بشکه به شکل ماهیانه است. این امر به این معناست که برای این رقم بشکه نفت ایران، باید چیزی نزدیک یک میلیون و ۲۷۰ هزار کیلو چای از هند وارد کند تا پول نفت صادراتی به هند فقط برای یک ماه تسویه شود! 

حال وزیر نفت هند پیشنهاد افزایش واردات نفت از ایران را داده ‌تا به مرز ۱۳ میلیون تن در سال برسد؛ این می‌تواند موفقیتی برای ایران در بحث دور زدن تحریم باشد، البته اگر فراموش کنیم ‌مابه‌ازای دریافتی آن از هند و کشورهایی مانند هند‌ چیست و ‌با اقتصاد و تولید در کشور ما چه خواهد کرد!


به سونی کارت بیست امتیاز گوگلی دهید :

 

نظرات کاربران :

آرشيو ادامه اخبار

آخرين اخبار :

نام و نام خانوادگی :  
نظرات :

(حداکثر 700 کارکتر)

 
کارکتر تايپ شده :  
   

از تبليغات زير ديدن کنيد

اصفهان هاست ، ثبت و طراحی سايت

مظلومانه ، مداحی امام حسین ، قران ، سخنرانی ، اذان


Online User : 335

فروشگاه ساز

طراحی سایت

ثبت سایت

چراغ دفنی

چراغ دکوراتیو

طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان

ارسال خبر از طريق ياهو مسنجر

  @ Yahoo.com

       


طراحی سایت اصفهان هاست

طراحی فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت در اصفهان ، فروشگاه ساز ، طراحی سایت ارزان در اصفهان ، طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، امکانات فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت اصفهان ارزان ، قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ، طراحی سایت فروشگاه ، طراحی اختصاصی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان ، فروشگاه ساز فايل ، فروشگاه ساز فروش فایل ، نرم افزار فروشگاه ساز ، بهترین فروشگاه ساز ،فروشگاه ساز آنلاین ، ساخت سایت فروش کالا ، فروشگاه ساز حرفه ای ، فروشگاه ساز فارسی ، مقایسه فروشگاه ساز ، اسکریپت فروشگاه ساز فارسی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز اینترنتی ، فروشگاه ساز رایگان ، فروشگاه ساز دیجی کالا ، طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز فایل ، خرید سایت فروشگاهی آماده ، فروشگاه ساز اینترنتی ارزان ، فروش فروشگاه اینترنتی آماده ، خرید سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، شرکت طراحی سایت در اصفهان ، قیمت طراحی سایت اصفهان ، لیست شرکت های طراحی وب سایت در اصفهان ، سایت ساز اصفهان ،برنامه نویسی اصفهان ، طراحی وب اصفهان ، طراحی سایت شرکتی در اصفهان ، طراحی سایت خبری ، طراحی سایت خبرگزاری ، طراحی وب سایت خبری ، فروش سایت خبری ، امکانات سایت خبری ، طراحی پرتال خبری ، نمونه سایت خبری ، اصول طراحی سایت خبری ، پرتال خبرگزاری ، فونت فارسی ، جوک و لطیفه ، مداحی ، نوحه ، تاپ سایت تبلیغاتی رایگان ، طراحی فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، امکانات فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت اصفهان ارزان ، قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ، طراحی سایت فروشگاه ، طراحی اختصاصی فروشگاه اینترنتی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان ، فروشگاه ساز فايل ، فروشگاه ساز فروش فایل ، نرم افزار فروشگاه ساز ، بهترین فروشگاه ساز ،فروشگاه ساز آنلاین ، ساخت سایت فروش کالا ، فروشگاه ساز حرفه ای ، فروشگاه ساز فارسی ، مقایسه فروشگاه ساز ، اسکریپت فروشگاه ساز فارسی ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، فروشگاه ساز اینترنتی ، فروشگاه ساز رایگان ، فروشگاه ساز دیجی کالا ، طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت در اصفهان ، طراحی سایت ارزان در اصفهان ، فروشگاه ساز فایل ، خرید سایت فروشگاهی آماده ، فروشگاه ساز اینترنتی ارزان ، فروش فروشگاه اینترنتی آماده ، خرید سایت فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان ، شرکت طراحی سایت در اصفهان ، قیمت طراحی سایت اصفهان ، لیست شرکت های طراحی وب سایت در اصفهان ، سایت ساز اصفهان ،برنامه نویسی اصفهان ، طراحی وب اصفهان ، طراحی سایت شرکتی در اصفهان ، طراحی سایت خبری ، طراحی سایت خبرگزاری ، طراحی وب سایت خبری ، فروش سایت خبری ، امکانات سایت خبری ، طراحی پرتال خبری ، نمونه سایت خبری ، اصول طراحی سایت خبری ، پرتال خبرگزاری ،